Restaurant Umai

NYTÅRSAFTEN MENU 2022

Forretter

1/2 hummer med dilddressing og citron

Kr. 195,-

Salmon Tataki. Marineret laks i soya og sesamolie. Derefter skalstegt. Dertil Daikon og ørredrogn.

Kr. 125,-

30 gr. Unika Gold kaviar med blinis, rødløg og 38% creme fraiche.

Kr. 395,-

12 stk. Speciales Claire østers med citron. Lille kniv medfølger.

Kr. 275,-

 

Hovedret

14 stykker blandet Sushi af det bedste vi har. Toppede Maki ruller, Nigiri, Gunkan og andet lækkert.

Kr. 395,-

 

Dessert

Chokolademousse med nøddekrokant og dehydreret hindbær.

Kr. 85,-

 

Champagne, mousserende og vin

Dominik de Requena Cava   Kr. 110,-

Champagne Lombard, Premiere Cru, Extra Brut   Kr. 325,-

Champagne Lombard, premiere Cru, Extra Brut, Rosé   Kr. 355,-

2015 Riesling Gleisweiller, Weingut Theo Minges, Pfalz   Kr. 165,-

2021 Chablis Domaine Agnés et Didier Dauvissat   Kr. 185,-

2019 Meursault Ballot Millot   Kr. 500,-

Ferielukket

Vi holder ferielukket, og er stærkt tilbage igen den 2 marts.