Kammusling cerviche med lime, chili og koriandergræs.
Tun tatar med forårsløg, tobiko, avocado, hjemmelavede ristede løg, tangsalat, vagtel æg og med chili Ponzu.
Lynstegt laks rullet om marineret Daikon, toppet med miso aioli, karse og lakserogn
16 stykker blandet Sushi. 8 ruller. 4 Nigiri og 4 Gunkan.
4 ruller med sprød reje, agurk og avocado. Toppet med Hamachi, avocado, wasabi lime, Teriyaki, og Shiso urter.
4 ruller med sprød reje, agurk og avocado. Toppet med flammegrillet tun, chilimayo, Teriyaki, urter og sprød hvidløg
2 Nigiri med Hamachi, Ponzu, syltet wasabi og limeskal
2 Nigiri med stor kogt reje, ingefær og Teriyaki.
2 Gulerods Gunkan med hummer, hummerdressing og karse.
2 Daikon Gunkan med kammusling, tobiko, Ponzu og wasabilime.
Samlet pris for hele menuen er 550,-
Rigeligt til en person, og nok til 2 personer. Også er der jo tilkøbene.
30 gram caviar med blinis og citron. Kr. 350,-
1/2 hummer med hummer dressing og citron. Kr. 195,-
Francis Cardeneau’s hjemmelavede Foie Gras terrine med sødt. Kr. 100,-
12 Fine Poesie østers med citron. Østerskniv medfølger, så arbejdet må i selv lave. Kr. 225,-
Champagne Philipe Gamet. Tør og frugtig. Duft af ristet brød. Kr. 275,-
Prosecco Matu Lántica. Liflig og læskende. Kr. 115,-
2020 Riesling Villa Bürklin. God syre og frugt. Perfekt til Sushi. Kr. 99,-
2019 Mersault Ballot Millot. Klassisk og fed. Og en fantastisk årgang. Kr. 450,-
Vi skal have jeres ordre og betaling inden den 27 december. I kan bestille herunder ved at klikke på Take Away.
Derefter et klik på nytårsaften. Vælg hvad i vil spise, betal og vælg tidspunkt for afhentning. Hvis der ikke er et tidspunkt der passer jer, så ring på telefon 25844444, så finder vi ud af det.
Vi glæder os til at gøre jeres nytår til en festlig og velsmagende aften.